ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Επίσημο! Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική των playoffs – Πότε θα γίνουν οι αγώνες

Super League: Επίσημο! Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική των playoffs – Πότε θα γίνουν οι αγώνες
Intime News

Super League: Η Λίγκα γνωστοποίησε την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των playoffs, μετά τα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό.

Η Super League έκανε δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει η «πράσινη» ΠΑΕ, η οποία γνωστοποίησε το Σάββατο (6/5) 24 κρούσματα κορονοϊού.

Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε αναβολή των δύο αγωνιστικών που απομένουν και μετά από συζητήσεις που υπήρξαν πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Να θυμίσουμε ότι η προτελευταία αγωνιστική των playoffs, η οποία ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (7/5) περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Άρης – ΑΕΚ και Βόλος – ΠΑΟΚ. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον Πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2022/23.

Όσο για το πότε θα γίνουν τα ματς, με βάση την τωρινή ενημέρωση που υπάρχει, θα αποφασιστεί στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, το οποίο θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (12μ., 7/5). Σε αυτό το κομμάτι προκύπτει κι η διαφωνία ανάμεσα στις ομάδες.

Η ανακοίνωση της Super League

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00».

Σχετικές ειδήσεις