ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο ξενοδοχείο - Απλησίαστο το πούλμαν λόγω Covid (vids+pics)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο ξενοδοχείο - Απλησίαστο το πούλμαν λόγω Covid (vids+pics)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο των «πράσινων» για να προφυλαχθεί ο κόσμος που βρέθηκε εκεί προκειμένου να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες πριν από το ντέρμπι.

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League, το οποίο και μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό Πρωταθλητή είναι προ των πυλών.

Εκατοντάδες φίλοι του Τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα, προκειμένου να την «ντοπάρουν» ψυχολογικά κατά την αναχώρησή της για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν φροντίσει να πάρουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε αντίθεση με προηγούμενες φορές, το πούλμαν των «πράσινων» είναι παρκαρισμένο στην πλαϊνή έξοδο του ξενοδοχείου, περικυκλωμένο από σεκιούριτι και περιφραγμένο με κάγκελα.

Αυτό συμβαίνει για λόγους δημόσιας υγείας, καθώς όπως είναι γνωστό πολλοί από τους ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται με Covid και θέλουν να αποφύγουν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: