ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Παρί Σεν Ζερμέν «εξαφάνισε» τον Λιονέλ Μέσι - Αποκαλυπτικό βίντεο από ισπανικό δίκτυο

Η Παρί Σεν Ζερμέν «εξαφάνισε» τον Λιονέλ Μέσι - Αποκαλυπτικό βίντεο από ισπανικό δίκτυο
AP Photo/Aurelien Morissard

Ρεπορτάζ ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου ισχυρίζεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εξαφανίσει φανέλες και φωτογραφίες του Λιονέλ Μέσι από την μπουτίκ της.

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αφήσει την Μπαρτσελόνα για τη χλιδή και τα πλούτη της Παρί Σεν Ζερμέν δεν τον δικαίωσε.

Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, μετά και την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή, δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη γαλλική ομάδα στη διάκριση που έψαχνε στο Champions League και πλέον η αποχώρησή του είναι δεδομένη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, δεκάδες φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία του συλλόγου και εξαπέλυσαν επίθεση κατά πάντων. Διοίκησης, παικτών, προπονητή... Αλλά κυρίως κατά του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο έβριζαν χυδαία.

Ωστόσο και ο γαλλικός σύλλογος επιχειρεί πλέον να... εξαφανίσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο έκανε επίσκεψη στην μπουτίκ της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και σύμφωνα με τις εικόνες που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, η εικόνα του Μέσι δεν υπάρχει πουθενά!

Σύμφωνα, με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ δεν υπάρχουν ούτε φανέλες του προς πώληση (σε σχέση με το χαμό που γινόταν παλιά και από τις οποίες υπάρχει σχετικό απόσπασμα στο βίντεο), ούτε καμία φωτογραφία του στους χώρους της μπουτίκ.

Η σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο και ο Λιονέλ Μέσι αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Αλ Χιλάλ τον «χρυσώνει» δίνοντάς του πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ την... ημέρα και όλοι πιστεύουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, όσο υπάρχει στη μέση η Μπαρτσελόνα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Το μόνο δεδομένο είναι πως Παρί Σεν Ζερμέν και Pulga δεν θα συνεχίσουν μαζί...

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Καμία συμφωνία με Αλ Χιλάλ – Διαψεύδει ο πατέρας του «Pulga»

Viral η αντίδραση Αλκαράθ - Συνάντησε για πρώτη φορά τον Μέσι και δεν του άφηνε το χέρι

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Αντόνιο Καρμπαχάλ – Ο πρώτος που έπαιξε σε πέντε Μουντιάλ

Μέσι: Αποφάσισε για την επόμενη ομάδα του - «Μαζί με Μπουσκέτς, Άλμπα και... Ρονάλντο»