ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Συνεχίζει την πίεση για Πινέδα - Στην Αθήνα ο μάνατζέρ του - Το «όπλο» για το deal

ΑΕΚ: Συνεχίζει την πίεση για Πινέδα - Στην Αθήνα ο μάνατζέρ του - Το «όπλο» για το deal
Eurokinissi

ΑΕΚ: Η παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα και τη νέα σεζόν αποτελεί μία βασική προτεραιότητα για την Ένωση.

Ο Μεξικανός μέσος αποτέλεσε έναν από τους βασικούς «πυλώνες» στη φετινή αγωνιστική περίοδο για την ΑΕΚ και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του τίτλου στην Super League. Έτσι, πρόθεση του «Δικέφαλου» είναι η παραμονή του παίκτη και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα βρίσκεται και ο Μάριο Βιγιαρεάλ, ο μάνατζερ του διεθνή άσου, ο οποίος ήταν καλεσμένος, όπως και οι εκπρόσωποι όλων των παικτών, στην αναμέτρηση με τον Βόλο και τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι, οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν μία ακόμα ευκαιρία για να συνεχίσουν την «πίεση» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τους τελευταίους μήνες, η ΑΕΚ έχει ενημερώσει την πλευρά του Ορμπελίν Πινέδα ότι πρόθεσή της είναι η επέκταση της συνεργασίας. Όμως, τον τελικό λόγο στη συμφωνία τον έχει η Θέλτα. Οι Ισπανοί έχουν τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι το 2027 και παρά τις έντονες προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» στο deal με το δανεισμό του Μεξικανού δεν είχε μπει καμία ρήτρα για το φετινό καλοκαίρι.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» έχουν… ρίξει στο «τραπέζι» πολλές… εναλλακτικές για να συνεχιστεί η θητεία του παίκτη στην ομάδα. Η πρώτη αφορά στην επέκταση του δανεισμού και μία οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι που δεν θα είναι εξωπραγματική. Η δεύτερη κάνει λόγο για την αγορά ενός σημαντικού ποσοστού των δικαιωμάτων του και η τελευταία ακόμα και την συνιδιοκτησία με τη Θέλτα.

Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι πως έχει έναν πολύ μεγάλο «σύμμαχο», που δεν είναι άλλος από τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά του, ενώ η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, αλλά και η εξασφαλισμένη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους αποτελούν μεγάλο δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή.

Σχετικές ειδήσεις