ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέγενορντ: Επικό πανό 550 μέτρων στη φιέστα - Κάλυψε σχεδόν όλη την περίμετρο του σταδίου

Φέγενορντ: Επικό πανό 550 μέτρων στη φιέστα - Κάλυψε σχεδόν όλη την περίμετρο του σταδίου
Instagram / Feyenoord

Φέγενορντ: Μοναδική ατμόσφαιρα και ένα μυθικό πανό ετοίμασαν οι οπαδοί του συλλόγου του Ρότερνταμ για την κατάκτηση του τίτλου στην Eredivisie.

Η Φέγενορντ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ολλανδίας για πρώτη φορά μετά το 2017 και για 16η φορά στην ιστορία της. Μάλιστα, το ματς με τους Go Ahead Eagles που «σφραγίστηκε» η κατάκτηση του τίτλου, οι οπαδοί της ομάδας οργάνωσαν ένα απίστευτο πάρτι, με το «συγκρότημα» του Άρνε Σλοτ να τους «ανταμείβει» επικρατώντας 3-0.

Πριν την έναρξη του καθοριστικού αγώνα, οι οπαδοί της Φέγενορντ παρουσίασαν ένα μυθικό πανό, το οποίο είχε μήκος πάνω από 550 μέτρων και εμβαδού 11.000 τετραγωνικών μέτρων. Το πανό ήταν λευκό, το οποίο είχε κόκκινες άκρες και μαύρες ρίγες.

Στο πάνω μέρος του πανό αναγράφονταν τα έτη των 16 τίτλων που έχει κατακτήσει η ομάδα του Ρότερνταμ το ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ αναγραφόταν: «Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag», ήτοι ελληνιστί «Φέγενορτντ, Φέγενορντ, τι θα κάνουμε σήμερα; Θα κερδίσουμε, αλλά το πόσο είναι το ερώτημα» και κατέληγε με το σήμα του συλλόγου.

Οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά συνθήματα για την ομάδα τους, ενώ κόκκινα, λευκά και πράσινα καπνογόνα έδωσαν ένα άλλο… χρώμα στις εξέδρες του σταδίου «De Kuip». Μάλιστα, το πανό κάλυψε σχεδόν όλη την περίμετρο του γηπέδου.

Σχετικές ειδήσεις