ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Δυνατός «ανταγωνισμός» για Κανός - Ενδιαφέρον από Ρόμα

Ολυμπιακός: Δυνατός «ανταγωνισμός» για Κανός - Ενδιαφέρον από Ρόμα
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Έντονο φέρεται πως είναι το ενδιαφερόν της Ρόμα για τον Σέρχι Κανός.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε το δεύτερο… μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Ολυμπιακό, με τη μορφή του «δανείου» από την Μπρέτφορντ. Στους «ερυθρόλευκους» πρόλαβε να αγωνιστεί σε 8 αναμετρήσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 4 τέρματα και μοιράζοντας 3 ασίστ, ωστόσο, στο τελευταίο «κομμάτι» της χρονιάς έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες και επέστρεψε στην αγγλική ομάδα, η οποία του ζήτησε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί ακριβώς η ζημιά που είχε υποστεί, αλλά και να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, μια και στις τελευταίες αγωνιστικές των play offs ήταν στις αποστολές των Πειραιωτών.

Κατά την αποχώρησή του από την Ελλάδα, ο Σέρχι Κανός ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την συνεργασία τους, αφήνοντας ωστόσο ένα «παράθυρο» επιστροφής στο μέλλον. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιό του με την Μπρέντφορντ, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το φετινό καλοκαίρι, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μία ακόμα σεζόν.

Για τον λόγο αυτό, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έχει συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει, μια και δεν υπολογίζεται. Όμως, σε περίπτωση που τα καταφέρει, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Ρόμα έχει δείξει «ζωηρό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μια και όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα «asromalive», ο Ίβηρας είναι «μια σίγουρη και οικονομική λύση, που ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας».

Σχετικές ειδήσεις