ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ ανόδου με μπουνιές στην Σκωτία

Μπαράζ ανόδου με μπουνιές στην Σκωτία

Το Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο φημίζεται για το δυναμισμό του, αλλά ο Ακιγένμι της Έιρ το μετέτρεψε σε μποξ εκνευρισμένος απ’ το μαρκάρισμα αντιπάλου.

Ο αγώνας της Έιρ με την Πάτρικ Θιστλ στη Σκωτία, αφορούσε τα μπαράζ ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι έτσι κι αλλιώς είχαν το πλεονέκτημα λόγω της νίκης τους στο πρώτο ματς με 3-0. Η ρεβάνς έγινε ακόμη πιο εύκολη όταν προηγήθηκαν με 1-0.

Αυτό έφερε εκνευρισμό στους γηπεδούχους και τα… αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Ο Ακινγέμι ήταν ο πρωταγωνιστής στο 24ο λεπτό. Ενώ παιζόταν η μπάλα, ο αντίπαλός του τον κρατούσε για να μην του επιτρέψει να γυρίσει ή να πασάρει εύκολα.

Το κράτημα έγινε… αγκάλιασμα, δεν τον άφηνε με τίποτα και αυτό έφερε μεγάλο εκνευρισμό. Έτσι ο Ακινγέμι γύρισε και τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Ο παίκτης της Έιρ έδειχνε εκτός εαυτού και ευτυχώς αντίπαλοι και συμπαίκτες κράτησαν την ψυχραιμία τους.

Φυσικά ο… δράστης αποβλήθηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε, με το αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς να έχει κριθεί αναφορικά με το ποια ομάδα θα νικήσει το ζευγάρι.