ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: «Άκυρο» από Εφέσεων - Χωρίς κόσμο το πρώτο εντός στη Super League

Ολυμπιακός: «Άκυρο» από Εφέσεων - Χωρίς κόσμο το πρώτο εντός στη Super League
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Αρνητική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στο αίτημα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι θα δώσουν «κεκλεισμένων των θυρών» το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην Super League, τη νέα σεζόν.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε προσφύγει στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο τέλος του ντέρμπι των play offs με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 5η αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες εξέτισαν την πρώτη αγωνιστική της ποινής τους στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της φετινής σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό και καλούνται να αγωνιστούν «κεκλεισμένων των θυρών» στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν στην Super League, ενώ παραμένει το πρόστιμο των 72.500 ευρώ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 160/28.4.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League (αγώνας της 23.04.2023, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League)».

Σχετικές ειδήσεις