ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει παίκτες που να είναι σεξουαλικά ενεργοί στην ομάδα του!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει παίκτες που να είναι σεξουαλικά ενεργοί στην ομάδα του!

Όποιος κάνει σεξ τέσσερις φορές τον μήνα, δεν μπορεί να παίξει σε ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως είπε ο ίδιος ο Αργεντινός σε συνέντευξή του.

Συνηθίζεται στον αθλητισμό οι προπονητές να μην επιθυμούν την έντονη σεξουαλική δραστηριότητα των παικτών τους. Προκειμένου να μην υπάρχει κούραση, ή ακόμη και μυϊκοί τραυματισμοί σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αποτελεί εξαίρεση και μάλιστα μεγάλη.

Ο Αργεντινός με αφορμή μια έρευνα που έγινε για το πόσο σεξουαλικά ενεργοί είναι οι Ισπανοί, εξέφρασε την ξεκάθαρη φιλοσοφία του σύμφωνα με την οποία για να αγωνίζεται κάποιος στην ομάδα του, θα πρέπει να είναι αρκετά δραστήριος στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο «Τσόλο» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Cadena Cope», με την παρουσιάστρια κάποια στιγμή να του αναφέρει πως ο μέσος Ισπανός κάνει σεξ 56 φορές το χρόνο. Ο Αργεντινός σάστισε κι άρχισε τις πράξεις που δεν του άρεσαν καθόλου:

«Πόσες; 56; Τον χρόνο; Δηλαδή το μήνα πόσο βγαίνει; Μόνο τέσσερις φορές το μήνα; Όχι, όχι, με τέσσερις φορές το μήνα, δεν μπορείς να παίζεις στην ομάδα μου»!

Απάντηση που ξάφνιασε τους πάντες και ήδη έχει γίνει viral. Η συζήτηση συνεχίστηκε με την παρουσιάστρια να τον ρωτά για τη δική του συχνότητα: «Δε θα πω… αλλά έχουμε καλό μέσο όρο», απάντησε ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης.