ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα» - «Βολές» από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΑΟΚ
Intime News

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στο σίριαλ με το γήπεδο διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό DigiSport TV κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Λουτσέσκου ανάφερε ότι: «Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, υπήρχε επίσης η ιδέα του μποϊκοτάζ στον τελικό Κυπέλλου ως «επίθεση» στην Ομοσπονδία. Στο ΟΑΚΑ δεν ήθελαν, στον Βόλο δεν ήθελαν, στην Κρήτη δεν ήθελαν. Εξετάστηκε η ιδέα του εξωτερικού, αλλά ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε τελικά. Η ΑΕΚ δεν ήθελε να διοργανωθεί στο Βουκουρέστι, αυτό κατάλαβα εγώ».

Όσο για την έκβαση του αγώνα, είπε: «Έχω μιλήσει με το αφεντικό, είναι στο σπίτι, είναι ιατρικό θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ο τελικός του κυπέλλου. Έπαιξα 11 τελικούς και έχασα τέσσερις. Αυτό το τέταρτο ήταν το πιο οδυνηρό, γιατί στο 6ο λεπτό ήμασταν ένας παίκτης επιπλέον. Στο 28' δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση και τότε αρχίσαμε να παίζουμε με την αλυσίδα στο λαιμό. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος, γιατί ήταν ένα τρόπαιο στα χέρια μας. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε!»

Για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν την Κλουζ να έχει έρθει σε επαφή μαζί του, είπε: «Αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, ας μείνουμε σε αυτό. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα χρόνο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συζητήσω αυτό το θέμα, για μένα δεν υπάρχει. Δεν ξέρω καν είναι αλήθεια. Διαφημίζω εγώ τον εαυτό μου; Δεν έχω ιδέα».

Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε μια σύγκριση του ιδιότροπου προέδρου της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι με τον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας ότι: «Με τον Ιβάν Σαββίδη συζητάμε πολύ. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές, συζητάμε για καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Ποτέ όμως δεν μου είπε να βάλω κάποιον να παίξει ή να βγάλω από την ομάδα κάποιον άλλον. Είναι όσο καλός μπορεί ως ο ιδιοκτήτης της ομάδας».