ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024: Πρόβλημα με Ιωαννίδη στην Εθνική – Αμφίβολος για το ματς με την Ιρλανδία

Προκριματικά Euro 2024: Πρόβλημα με Ιωαννίδη στην Εθνική – Αμφίβολος για το ματς με την Ιρλανδία

Προκριματικά Euro 2024: Ο Φώτης Ιωαννίδης ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο κι αποχώρησε από την προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη (13/6).

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία στην «OPAP Arena», την ερχόμενη Παρασκευή (16/6).

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έκανε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο Γ. Καμάρας, στη διάρκεια της οποίας αποχώρησε ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ατομικό. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στην OPAP Arena και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό».

Η ώρα και το κανάλι

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Ιρλανδία, στην «OPAP Arena», στις 16 Ιουνίου και τρεις μέρες αργότερα (βλ. 19/6) θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο Παρίσι. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Γαλλια 6 - 2 αγώνες
  2. ΕΛΛΑΔΑ 3 - 1 αγώνας
  3. Ολλανδία 3 - 2 αγώνες
  4. Γιβραλτάρ 0 - 2 αγώνες
  5. Ιρλανδία 0 - 1 αγώνας

Σχετικές ειδήσεις