ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024: Κανονικά το Ελλάδα – Ιρλανδία, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος

Προκριματικά Euro 2024
Intime News

Προκριματικά Euro 2024: Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιρλανδία, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε η ελληνική κυβέρνηση.

Σοκαρισμένη είναι η χώρα από το τραγικό ναυάγιο που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες μετανάστες ανοιχτά της Πύλου.

Στη μνήμη τους κυρήχθηκε εθνικό πένθος από τις 21:00 της Τετάρτης (14/6), μέχρι τις 21:00 του Σαββάτου (17/6).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έβαλε ερωτηματικό στη διεξαγωγή του Ελλάδα – Ιρλανδία, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (16/6), στην «OPAP Arena».

Η UEFA, όμως, που έχει τον τελικό λόγο για το παιχνίδι, ουσιαστικά δεν έθεσε ποτέ ζήτημα αναβολής του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί κανονικά.

Εκτός προπόνησης ο Γιαννούλης

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Γιαννούλης έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη (14/6). Ο παίκτης της Νόριτς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησαν ελεγχόμενο πρόγραμμα επανένταξης. Εκτός, φυσικά, ήταν κι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξιό λαγονοψοΐτη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες.

Η ώρα και το κανάλι

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Ιρλανδία, στην «OPAP Arena», στις 16 Ιουνίου και τρεις μέρες αργότερα (βλ. 19/6) θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο Παρίσι. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Γαλλια 6 - 2 αγώνες
  2. ΕΛΛΑΔΑ 3 - 1 αγώνας
  3. Ολλανδία 3 - 2 αγώνες
  4. Γιβραλτάρ 0 - 2 αγώνες
  5. Ιρλανδία 0 - 1 αγώνας

Σχετικές ειδήσεις