ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάρι Κέιν: Θέλει την Μπάγερν Μονάχου για να σπάσει την «κατάρα» - Η πρόταση των Βαυαρών στην Τότεναμ

Χάρι Κέιν: Θέλει την Μπάγερν Μονάχου για να σπάσει την «κατάρα» - Η πρόταση των Βαυαρών στην Τότεναμ
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, με τον Άγγλο επιθετικό να επιθυμεί διακαώς τη μεταγραφή του για έναν ασυνήθιστο λόγο.

Αναζητώντας έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου, η Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει τον σέντερ φορ της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, ως άμεση προτεραιότητά της.

Το εγχείρημα για την πρωταθλήτρια Γερμανίας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού ο 29χρονος φορ φέρεται να είναι επίσης στόχος των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την αδιαλλαξία του Ντάνιελ Λέβι, προέδρου της Τότεναμ, που θέλει να διατηρήση τον αρχηγό των «Σπερς» έως τη λήξη του συμβολαίου του, το 2024.

Ωστόσο, ο βαυαρικός σύλλογος έχει ίσως το σημαντικότερο «όπλο» στη διαθεσή του για να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη μεταγραφή! Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport ο Χάρι Κέιν βλέπει την Μπάγερν Μονάχου ως τον αγαπημένο του προορισμό. Ο Άγγλος διεθνής φαινόταν αποφασισμένος να παραμείνει στην Premier League, αλλά η διάθεσή του, όπως φαίνεται, έχει αλλάξει.

Ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας σημείωσε 30 γκολ σε 36 παιχνίδια τη φετινή σεζόν στην Premier League, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που σκόραρε σε 26 παιχνίδια σε σεζόν 38 αγωνιστικών, όμως παραμένει χωρίς τίτλο στην καριέρα του, κάτι που μπορεί να αλλάξει αν γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Τόμας Τούχελ να τον πάρει μαζί του από το Λονδίνο στο Μόναχο.

Κι αυτό φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο κίνητρο του Κέιν.

Για τη γερμανική διοίκηση ωστόσο το πιο δύσκολο μέρος της υπόθεσης θα είναι να βρεθεί συμφωνία με την Τότεναμ.

Οι Βαυαροί κατέθεσαν πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ συν μπόνους σύμφωνα με το Athletic, ένα ποσό που υπολείπεται των περσινών απαιτήσεων της Τότεναμ, που άγγιζε τα 100 εκατ. ευρώ. Πλέον, όμως απομένει μόνος ένας χρόνο συμβολαίου στον Κέιν και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Διαβάστε επίσης:

Μεταγραφές: Στον Παναιτωλικό και επίσημα ο Καπίνο

Ολυμπιακός: Τέλος ο Παπασταθόπουλος - Ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται

Μεταγραφές: «Σφήνα» Λίβερπουλ για Εμπαπέ με μυθική πρόταση - Δίνει 250 εκατ. ευρώ και σπάει τα ρεκόρ