ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Παπασταθόπουλος - Ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται

Ολυμπιακός: Τέλος ο Παπασταθόπουλος - Ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Παρελθόν από το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» θα αποτελέσει άμεσα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα ολοκληρώσει τη θητεία του στον Ολυμπιακό, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας, με απολογισμό δύο πρωταθλημάτων, καθώς το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, δεν θα ανανεωθεί.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενημερώθηκε επίσημα πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την επόμενη… ημέρα στον σύλλογο και η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται.

Άλλωστε, στόχος του νέου προπονητή, αλλά και του Αντόνιο Κορδόν αποτελεί η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το βασικό αμυντικό δίδυμο για τη νέα σεζόν, ενώ ρόλο έπαιξε και η διάθεση να ρίξουν οι «ερυθρόλευκοι» τον μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα.

Παράλληλα, σε περίοδο… εξέτασης μπαίνει και ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (27/06) και το επόμενο διάστημα θα περάσει από το… μικροσκόπιο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ούτως ώστε να αποφασίσει αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ή θα ολοκληρωθεί άμεσα η δεύτερη θητεία του στον σύλλογο.

Σχετικές ειδήσεις