ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Viral η νέα φανέλα που θα φοράει στην Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι: Viral η νέα φανέλα που θα φοράει στην Ίντερ Μαϊάμι
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Λιονέλ Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι παρουσίασε μια νέα φανέλα στα social media, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στον κόσμο.

Όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν πότε ο Λιονέλ Μέσι θα κάνει ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι, μετά τη μεταγραφή-έκπληξη στον σύλλογο του MLS.

Την ίδια στιγμή οι κινήσεις μάρκετινγκ συνεχίζονται με τους πάντες στη Λίγκα να θέλουν να εκμεταλλευτούν την παρουσία του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Πλέον, η Ίντερ Μαϊάμι παρουσίασε στα social media, μια νέα φανέλα που θα τη φοράνε οι παίκτες πριν το ματς, κατά την προθέρμανση, η οποία σχετίζεται ξεκάθαρα με την ταινία της Marvel "Captain America".

Το ροζ είναι ήδη το κλασικό χρώμα της ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η βασική εμφάνιση δεν αλλάζει. Αυτή θα φοράει ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, στα social media συζητήθηκε έντονα η νέα pre-match εμφάνιση, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του MLS με τα Marvel Studios.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε μέχρι και μπάλα με το σχετικό λογότυπο!

Πόσο όμως θα κοστίζει η νέα εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι; Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η φανέλα αυτή έχει τιμή 70 δολαρίων, τη στιγμή που η βασική εμφάνιση κοστολογείται 90 δολάρια περίπου, ενώ με νούμερο και όνομα φτάνει τα 120 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο στημένων αγώνων στη Βραζιλία - Η Σάντος έλυσε το συμβόλαιο του Μπάουερμαν

Λιονέλ Μέσι: Το έκανε κι αυτό - Το «Μπομπονέρα» πανηγύρισε γκολ εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς!

Αθλητικές μεταδόσεις: Δοκιμές στην Αυστρία για Παναθηναϊκό και Formula 1

Παναθηναϊκός: Δεύτερο φιλικό στην Αυστρία, πρώτο με τους διεθνείς