ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τον νέο προπονητή της Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τον νέο προπονητή της Αλ Νασρ
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, έδωσε την έγκρισή του για να αναλάβει προπονητής στην ομάδα του ο Πορτογάλος Λουίς Κάστρο.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε με τον Λουίς Κάστρο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 61χρονος Πορτογάλος προπονητής, που έως τώρα εργαζόταν στη Βραζιλία και στην Μποταφόγκο, συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ριάντ.

Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως ο Κάστρο αποτελεί ουσιαστικά... επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και χρειάστηκε να δώσει την έγκρισή του πριν προχωρήσει η διοίκηση της Αλ Νασρ σε συμφωνία.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει πεισμώσει με την αποτυχία να κατακτήσει κάποιον τίτλο στη Σαουδική Αραβία και θέλει διακαώς να κατακτήσει τη νέα σεζόν τον πρωτάθλημα της χώρας και να εκθρονίσει την Αλ Ιτιχάντ.

Μέχρι τότε, πάντως, ο Ρονάλντο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένεια του πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος. Τόσο ο ίδιος, όσο κι η σύντροφος του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Viral η νέα φανέλα που θα φοράει στην Ίντερ Μαϊάμι

Σκάνδαλο στημένων αγώνων στη Βραζιλία - Η Σάντος έλυσε το συμβόλαιο του Μπάουερμαν

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου

Εμανουέλ Μακρόν: Πήρε θέση στο δίλημμα Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο