ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θυμίζει... Ρεάλ Μαδρίτης!

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θυμίζει... Ρεάλ Μαδρίτης!
Φωτ. Αρχείου

Για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια η Μπαρτσελόνα θα έχει λευκή εμφάνιση, το χρώμα δηλαδή που χαρακτηρίζει τη μεγάλη της αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αύγουστος πλησιάζει και ο... μεταγραφικός πυρετός ανεβαίνει σε όλη την Ευρώπη. το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου είναι στους παίκτες που θα αποκτηθούν από τις ομάδες τους.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που έχει και οικονομικά προβλήματα, αποφάσισε να σοκάρει με διαφορετικό τρόπο το φίλαθλο κοινό.

Πως; Με τη νέα εμφάνιση που θα φορά για τη σεζόν 2023-24, καθώς η επιλογή στο χρώμα της δεύτερης εμφάνισης αποτελεί μεγάλη έκπληξη!

Μετά από 44χρονια οι Καταλανοί θα φορούν λευκά, δηλαδή το χρώμα που χαρακτηρίζει τη... μισητή της αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτός ήταν και ο λόγος που απέφευγε να το χρησιμοποιήσει για τόσο καιρό.

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα φόρεσε για τελευταία φορά λευκά τη σεζόν 1977-78.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, επικρατεί ηρεμία μετά τη «βόμβα» της Equipe, σύμφωνα με την οποία η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν θα συναντηθούν για να συζητήσουν τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Η «επιχείρηση» φαίνεται ανέφικτη δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται βυθισμένος ο καταλανικός σύλλογος και κάθε άλλο παρά μπορεί να φτάσει τα νούμερα που ζητά η παριζιάνικη ομάδα για το αστέρι της.

Ωστόσο, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να προσφέρει παίκτες σε αντάλλαγμα και αυτό θα έκανε τη συναλλαγή πιο εύκολη.

Ακόμα κι έτσι πάντως, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη παρά στη Βαρκελώνη αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλμπέρτο Μποτία ξανά κοντά στην Ελένη Φουρέιρα - Ανακοινώθηκε από ελληνική ομάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις γιατί σχολίασε τη βενζίνη, ενώ κυκλοφορεί με αμάξι 1 εκατ. ευρώ

Φαινόμενο Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ - Η Ίντερ Μαϊάμι ξεπέρασε τους Μπουλς και κυνηγά τους Λέικερς

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση επί της Ντνίπρο φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του

Λιονέλ Μέσι: Viral ο νέος πανηγυρισμός του - Οι θεωρίες για τη σημασία του

NBA: Τα 10 μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία μετά τη «βόμβα» των Σέλτικς - Η θέση του Αντετοκούνμπο