ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Viral ο νέος πανηγυρισμός του - Οι θεωρίες για τη σημασία του

Λιονέλ Μέσι: Viral ο νέος πανηγυρισμός του - Οι θεωρίες για τη σημασία του
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Λιονέλ Μέσι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα γκολ του στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και τον νέο πανηγυρισμό του.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα του καριέρα στις ΗΠΑ κι έχει ήδη προκαλέσει πανικό στο MLS.

Στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε διάστημα 13 λεπτών, ενώ συνολικά έφτασε τα 3 στην Αμερική σε λιγότερο από μία ώρα αγωνιζόμενος και οδήγησε την νέα ομάδα του σε μια ακόμα νίκη.

Το συνολικό 4-0 επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη είχε την υπογραφή του, καθώς πέρα από τα 2 γκολ είχε και μία ασίστ.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, μετά από ωραία συνεργασίας με τον Μπουσκέτς, που θύμισε Μπαρτσελόνα, αφού ο Ισπανός χαφ με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Αργεντινό σταρ, που με την δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός «χτύπησε» ξανά στο 22ο λεπτό, αφού ο Τέιλορ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μέσι με την γνωστή του κίνηση βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 2-0 για την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αργεντινός παιχταράς χάρισε μια ακόμα στιγμή μαγείας στο 53ο λεπτό όταν έβγαλε ασίστ στον Τέιλορ για το τελικό 4-0 της Ίντερ Μαϊάμι, με το οποίο εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 του League Cup.

Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι έχει γίνει viral στα social media τις τελευταίες ώρες, όχι για τα γκολ του, αλλά τον τρόπο που πανηγύρισε ένα εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, έχοντας σκοράρει ο Αργεντινός σούπερ σταρ, σταμάτησε, άπλωσε το χέρι του και έκανε μία κίνηση με σοβαρό βλέμμα, κοιτάζοντας προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, λίγο πριν γελάσει.

Αμέσως άρχισαν διάφορες ερμηνείες για τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό. Η «Marca» αναφέρει πως πρόκειται για μία κίνηση που κάνει ο Θορ, αγαπημένος υπερήρωας του γιού του και ήταν μία αφιέρωση προς εκείνον.

Σε άλλους χρήστους των social media θύμισε την κίνηση του Νταρθ Βέιντερ, από το Star Wars, ενώ πολλοί έκαναν διάφορα αστεία, όπως ότι απευθυνόταν προς τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με κίνηση «κράτα την μπύρα μου»...

Διαβάστε επίσης:

Ο Λιονέλ Μέσι κατακτά τις ΗΠΑ - Μυθική εμφάνιση και 2 γκολ σε 13 λεπτά

Αθλητικές μεταδόσεις: «Μάχη» για τους «8» του EuroBasket η Εθνική Εφήβων - Με Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός

NBA: Τα 10 μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία μετά τη «βόμβα» των Σέλτικς - Η θέση του Αντετοκούνμπο

Champions League: Ο Panathinaikos επέστρεψε - Νίκη πρόκρισης με 3-1 και γκολάρες κόντρα στην Ντνίπρο

Σοκ στο EuroBasket U18 - Συμπτώματα δηλητηρίασης στην Εθνική Ελλάδας κι ακόμα πέντε ομάδες