ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Απίστευτη τουρκική πρόκληση στο φιλικό με Τραμπζονσπόρ - Διαφήμιζαν τα κατεχόμενα της Κύπρου

ΑΕΚ: Απίστευτη τουρκική πρόκληση στο φιλικό με Τραμπζονσπόρ - Διαφήμιζαν τα κατεχόμενα της Κύπρου
Intime

ΑΕΚ: Μία νέα τουρκική πρόκληση έκανε την… εμφάνισή της στο φιλικό της Ένωσης με την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα, καθώς διαφημίζονταν τα κατεχόμενα της Κύπρου.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η προβοκάτσια των Τούρκων, η οποία πέρασε μέσα στον αθλητισμό και μάλιστα στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ. Η Ένωση επικράτησε 3-1 στο «τεστ» πριν τις αναμετρήσεις στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο, η νέα πρόκληση των γειτόνων ξεπέρασε κάθε όριο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα, στις φωτεινές πινακίδες που παρουσιάζονται διάφορες διαφημίσεις, οι Τούρκοι επέλεξαν να διαφημίσουν τα κατεχόμενα, καλώντας τους θεατές να ταξιδέψουν στο βόρειο κομμάτι της Κύπρου.

Το μήνυμα που έπαιζε στις φωτεινές πινακίδες και ήταν γραμμένο στα αγγλικά, κάτι που δεν συνηθίζουν οι Τούρκοι, αλλά μάλλον σ’ αυτήν την περίπτωση έκαναν… εξαίρεση για να περάσουν το μήνυμα.

Η πρόκληση των Τούρκων
Η πρόκληση των ΤούρκωνPrint Screen

Το άσχημο είναι πως κατά τη διάρκεια του αγώνα, ελάχιστοι κατάλαβαν ποιο ήταν το μήνυμα που πέρασε ως… διαφήμιση και μάλιστα σ’ ένα φιλικό ματς προετοιμασίας, το οποίο πέρασε με επιτυχία η ΑΕΚ.

Σχετικές ειδήσεις