ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Επιμένει για Μπορέ - Στη λίστα ο Βιέτο, έκπληξη με Νέλσον Ολιβέιρα

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Επιμένει για Μπορέ - Στη λίστα ο Βιέτο, έκπληξη με Νέλσον Ολιβέιρα
EPA/FILIP SINGER, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Ο Ραφαέλ Μπορέ αποτελεί τον βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την επίθεση, τη στιγμή που στα υπόψιν εμφανίζεται και ο Λουτσιάνο Βιέτο, αλλά και ο Νέλσον Ολιβέιρα που προτάθηκε.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Την Δευτέρα (31/07) οι «ερυθρόλευκοι» έκοψαν τον Κένεντι, καθώς θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο να είναι καθ’ όλα έτοιμος να βοηθήσει και πλέον έχουν στραφεί στις επόμενες υποθέσεις που απασχολούν.

Μία εξ αυτών είναι του Ραφαέλ Μπορέ. Ο Κολομβιανός επιθετικός ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και όπως τονίζουν οι Γερμανοί, οι Πειραιώτες είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του, μια και η Λιόν έχει παραμένει εκτός… διεκδίκησης. Ωστόσο, οι απαιτήσεις των «Αετών» για τον διεθνή φορ είναι αρκετά υψηλές.

Παράλληλα, στο Λιμάνι εξετάζουν και την περίπτωση του Λουτσιάνο Βιέτο. Ο Αργεντίνος προτάθηκε στους Πειραιώτες, μετά την παρουσία του στην Αλ Χιλάλ, με απολογισμό 17 τερμάτων σε 79 εμφανίσεις. Ο 29χρονος, που έχει ιταλικό διαβατήριο είναι σε επαφές με τη Σαμπντόρια, με τη Ρασίνγκ Κλουμπ να δείχνει ενδιαφέρον.

Τέλος, στον Ολυμπιακό φέρεται πως προτάθηκε και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ «έπεσε» στο… τραπέζι, όμως, μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν θέσει άλλες προτεραιότητες.

Σχετικές ειδήσεις