ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η «έκρηξη» του Μπέκαμ στην γκολάρα του Μέσι - «Βούτηξε» τη Βικτόρια απ΄ τη χαρά του

Η «έκρηξη» του Μπέκαμ στην γκολάρα του Μέσι - «Βούτηξε» τη Βικτόρια απ΄ τη χαρά του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε μια επική αντίδραση και έκρηξη χαράς στο γκολ που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι με απευθείας φάουλ και έστειλε το ματς της Ίντερ Μαϊάμι στα πέναλτι. 

Ο Λιονέλ Μέσι γράφει Ιστορία στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ. Και ουσιαστικά αρχίζει και εκτοξεύει τη δημοφιλία του αθλήματος στην ίδια τη χώρα, αλλά του MLS σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε ένα απίθανο παιχνίδι για το Leagues Cup, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής και έστρεψε όλους τους προβολείς πάνω του.

Μετά από συγκλονιστική εξέλιξη, η Ιντερ Μαϊάμι βρέθηκε να χάνει από το Ντάλας με 4-3 στο 85'. Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο Λιονέλ Μέσι πήρε το... όπλο του και χτύπησε!

Με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε ξανά, έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι και εκεί η ομάδα του σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Νωρίτερα είχε πετύχει ένα ακόμα πανέμορφο γκολ, κάνοντας το 1-0 για την Ίντερ Μαϊάμι ύστερα από συνεργασία του με τον Ζόρντι Άλμπα!

Όμως η ομάδα του Ντάλας έκανε απίθανη ανατροπή, καθώς μέχρι το 68' είχε γυρίσει το παιχνίδι στο απίθανο 4-2, αλλά δεν υπολόγιζε στον Λιονέλ Μέσι. Ο Κρεμάσκι (65') και ένα αυτογκόλ του Φαρφάν (80') έδωσαν την ευκαιρία στον σταρ της με τρομερό φάουλ να γράψει το 4-4 (85') και έτσι να πάρει την πρόκριση με 5-4 στα πέναλτι.

Πλέον η Ίντερ Μαϊάμι περιμένει την αντίπαλό της από το ζευγάρι Σάρλοτ - Χούστον Ντίναμο στους 8 του Leagues Cup.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, έχει γίνει viral η αντίδραση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος βρέθηκε στο Τέξας, μαζί με τη σύζυγό του Βικτόρια Μπέκαμ, για να δουν από κοντά το ματς.

Ο πρώην θρύλος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, μεταξύ άλλων, αλλά και ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, τρελάθηκε με το γκολ του Αργεντινού και πανηγύρισε έξαλλα με την οικογένειά του στις εξέδρες.

Μάλιστα, αγκάλιασε την Βικτόρια, η οποία επίσης «τρελάθηκε» με το γκολ του Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Αλύπητο ξύλο για χάρη του Αργεντίνου - Βίντεο με το σοκαριστικό επεισόδιο

Διακοπές στη Μύκονο για τον Γιασικεβίτσιους μετά την αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα (pics)

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό στα play offs του Conference League

Λεσόρ: «Θέλει να φτάσει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, τα πράγματα μπορούν να γίνουν τρελά στο ΟΑΚΑ»

Κέρδισαν μία θέση στη παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη