ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Αλύπητο ξύλο για χάρη του Αργεντίνου - Βίντεο με το σοκαριστικό επεισόδιο

Λιονέλ Μέσι: Αλύπητο ξύλο για χάρη του Αργεντίνου - Βίντεο με το σοκαριστικό επεισόδιο
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Λιονέλ Μέσι κάνει μαγικά στο γήπεδο με την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά δημιουργεί και... επεισόδια με τη λατρεία που γνωρίζει από τον κόσμο.

Ο Λιονέλ Μέσι ζει μια δεύτερη νιότη και κάνει απίθανα πράγματα στην Αμερική, έχοντας ήδη φτάσει τα 7 γκολ σε 4 αγώνες με την Ίντερ Μαϊάμι.

Το αποτέλεσμα είναι να έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο MLS και η λατρεία προς το πρόσωπό του να ξεπερνά κάθε όριο. Όπως συμβαίνει, όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις, πέρα από τους φανατικούς θαυμαστές, υπάρχουν και οι φανατικοί εχθροί...

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, οπαδοί του Ντάλας δυσαρεστήθηκαν βλέποντας στο γήπεδο φιλάθλους με φανέλες του Λιονέλ Μέσι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο επεισόδιο και να πέσει τρομερό ξύλο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι Αργεντινών και δύο οπαδούς των γηπεδούχων.

Γροθιές, κλωτσιές και λαβές ελληνορωμαϊκής έκαναν την εμφάνισή τους, σε ένα σοκαριστικό επεισόδιο!

Παράλληλα, οι «Los Messias 305» από το Μαϊάμι, ένα οπαδικό fan club του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής που με την ευκαιρία ταξίδεψε 30 ώρες μέχρι το Τέξας, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Ντάλας και Ίντερ για τη φάση των «16» του Leagues Cup καταγγέλουν επίθεση.

«Ήρθαν να μας επιτεθούν, μας πήραν τις σημαίες για τον Μέσι», είπε στο TyC Sports. Ο καυγάς, που ευτυχώς δεν κλιμακώθηκε, σημειώθηκε την ημέρα του αγώνα και οι Los Messias 305 δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τους παραχωρήσουν τα λάβαρα και να υποχωρήσουν χωρίς πολλά λόγια.

Την ίδια ώρα βέβαια, ο Λιονέλ Μέσι γράφει Ιστορία στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ. Και ουσιαστικά αρχίζει και εκτοξεύει τη δημοφιλία του αθλήματος στην ίδια τη χώρα, αλλά του MLS σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε ένα απίθανο παιχνίδι για το Leagues Cup, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής και έστρεψε όλους τους προβολείς πάνω του.

Μετά από συγκλονιστική εξέλιξη, η Ιντερ Μαϊάμι βρέθηκε να χάνει από το Ντάλας με 4-3 στο 85'. Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο Λιονέλ Μέσι πήρε το... όπλο του και χτύπησε!

Με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε ξανά, έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι και εκεί η ομάδα του σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Νωρότερα είχε πετύχει ένα ακόμα πανέμορφο γκολ, κάνοντας το 1-0 για την Ίντερ Μαϊάμι ύστερα από συνεργασία του με τον Ζόρντι Άλμπα!

Όμως η Ντάλας έκανε απίθανη ανατροπή, καθώς μέχρι το 68' είχε γυρίσει το παιχνίδι στο απίθανο 4-2, αλλά δεν υπολόγιζε στον Λιονέλ Μέσι. Ο Κρεμάσκι (65') και ένα αυτογκόλ του Φαρφάν (80') έδωσαν την ευκαιρία στον σταρ της με τρομερό φάουλ να γράψει το 4-4 (85') και έτσι να πάρει την πρόκριση με 5-4 στα πέναλτι.

Πλέον η Ίντερ Μαϊάμι περιμένει την αντίπαλό της από το ζευγάρι Σάρλοτ - Χούστον Ντίναμο στους 8 του Leagues Cup.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές κληρώσεις και σουπερλιγκάτα φιλικά

Έβαλε τα κλάματα η Σάκκαρη

Εκτός Παγκοσμίου ο Λεσόρ, απ’ την αρχή στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Λατρεία εκτός ορίων για τον Λιονέλ Μέσι - Συλλαμβάνονται ή απολύονται για χάρη του