ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: H UEFA όρισε το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε νέα ημερομηνία | «Ντόμινο» αλλαγών

ΑΕΚ OPAP Arena
Intime News

Champions League: Η UEFA γνωστοποίησε ότι ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Η επιδρομή των χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στην «OPAP Arena» είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου, Μιχάλη.

Τα αιματηρά επεισόδια οδήγησαν στην αναβολή του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Η UEFA γνωστοποίησε, όπως αναμενόταν, ότι η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 21:45, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι το πρώτο ματς, αλλά η ρεβάνς. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά την ερχόμενη Τρίτη (15/8) στο Ζάγκρεμπ, σε ένα ματς που όλα δείχνουν θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΑΕΚ θα έδινε εκείνη την ημέρα (βλ. 19/8) τον πρώτο αγώνα της στη Super League, υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό. Με τα νέα δεδομένα, η αναμέτρηση θα οριστεί σε ένα ημερομηνία, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξει και το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος.

Ο αγώνας του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα στις 22:00, αλλά δύσκολα η αστυνομία θα δώσει το «οκ» για να βρίσκεται σε δύο μέτωπα, με τόσο υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Σχετικές ειδήσεις