ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Συγκλονιστικός Αλμέιδα στην αναχώρηση για Ζάγκρεμπ - Θα παίξουμε για την οικογένεια του Μιχάλη

ΑΕΚ: Συγκλονιστικός Αλμέιδα στην αναχώρηση για Ζάγκρεμπ - Θα παίξουμε για την οικογένεια του Μιχάλη
Intime

Η αποστολή της ΑΕΚ πέταξε για το Ζάγκρεμπ και τον πρώτο αγώνα με τη Ντινάμο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη σκιά της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (14/08) για το Ζάγκρεμπ ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League (15/08, 21.00, COSMOTE SPORT 2 HD).

Σε αυτή βρίσκονται τόσο ο Σέρχιο Αραούχο, όσο και ο Ντόμαγκοϊ Βίντα, ενώ αντίθετα εκτός είναι ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς που κρίθηκε ανέτοιμος.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ συμπεριλαμβάνονται οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσί, Φαν Βέερτ, Τζούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πιζάρο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αρκετοί φίλαθλοι πλησίασαν τους παίκτες και τον Αλμέιδα, τους εμψύχωσαν και τους ευχήθηκαν να γυρίσουν με τη νίκη από την Κροατία.

Αυτός που συγκλόνισε, ωστόσο, σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ήταν ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».

Διαβάστε επίσης:

Premier League: Νέο ρεκόρ μεταγραφής από τη Τσέλσι - Δίνει ασύλληπτο ποσό για τον Καϊσέδο

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Φορτούνης; Μυθική διπλή πρόταση από Σαουδική Αραβία

Αθλητικές μεταδόσεις: Συνεχίζεται η δράση στην Ευρώπη - «Σέντρα» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Σαουδική Αραβία αλλάζει τα αθλητικά δρώμενα - Επενδύσεις 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια 4ετία