ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: «Συναγερμός» στην Ίντερ Μαϊάμι - Τραυματίστηκε στην προπόνηση

Λιονέλ Μέσι: «Συναγερμός» στην Ίντερ Μαϊάμι - Τραυματίστηκε στην προπόνηση
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πρόβλημα στον αστράγαλο για τον Λιονέλ Μέσι λίγο πριν τον ημιτελικό της Ίντερ Μαϊάμι στο Leagues Cup κόντρα στη Φιλαδέλφεια.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα του καριέρα στις ΗΠΑ και το MLS, οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι (με 8 γκολ σε 5 ματς) μέχρι τα ημιτελικά του Leagues Cup.

Ωστόσο, στην προπόνηση της Δευτέρας (14/8) ο Αργεντινός σταρ τρόμαξε τους πάντες, καθώς αποχώρησε από την προπόνηση με έντονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Η ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων είναι μεγάλη, αλλά ο Αργεντινός προπονητής της Ιντερ Μαϊάμι, Ζεράρ «Τάτα» Μαρτίνο, εμφανίσθηκε καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι.

«Δεν είδα ακριβώς τι συνέβη, αλλά εάν ήταν σοβαρό, οι παίκτες θα είχαν σοκαριστεί. Και καθώς ήταν όλοι καλά, νομίζω ότι δεν είναι ανησυχητικό», εξήγησε ο Μαρτίνο, την παραμονή του ημιτελικού του Leagues Cup μεταξύ της ομάδας του και της Φιλαδέλφεια.

Το Leagues Cup είναι ένα τουρνουά που διεξάγεται με την συμμετοχή ομάδων του Major League Soccer (MLS) και της Liga MX, της πρώτης κατηγορίας του Μεξικού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει «μεταμορφώσει» την Ιντερ Μαϊάμι, καθώς μετά την ένταξη του στην ομάδα, η οποία μέχρι τότε μετρούσε 11 αγώνες χωρίς νίκη, την έχει οδηγήσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ έχει σκοράρει οκτώ φορές σε πέντε συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης:

Νεϊμάρ: Του δίνουν και τζετ οι Σαουδάραβες! - Τα εξωφρενικά χρήματα και μπόνους που θα παίρνει

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νοικοκυρεύτηκε και δίνει συμβουλές για το σιδέρωμα των ρούχων (video)

Προκλήσεις από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Κροατίας - Τι απαντά η ΑΕΚ

Ολυμπιακός, Μεταγραφές: Δικός του ο Χέσε με 4 εκατομμύρια - Έρχεται στην Ελλάδα και υπογράφει

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα Champions League για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Το κανάλι των δύο αγώνων

Η Σαουδική Αραβία αλλάζει τα αθλητικά δρώμενα - Επενδύσεις 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια 4ετία

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Φορτούνης; Μυθική διπλή πρόταση από Σαουδική Αραβία