ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχεται ο Σκάρπα, άνοιξε ο δρόμος για συνεργασία Φορτούνη - Ρονάλντο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχεται ο Σκάρπα, άνοιξε ο δρόμος για συνεργασία Φορτούνη - Ρονάλντο
Intime

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο βιρτουόζο μέσο Γκουστάβο Σκάρπα, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να ολοκληρώσει το ρόστερ του με μεταγραφές επιπέδου, χτυπώντας κυρίως στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ο Σαντιάγκο Χέσε αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (16/8) στην Αθήνα, ενώ την Πέμπτη (17/8) θα φτάσει στην Ελλάδα και ο Γκουστάβο Σκάρπα.

Η συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό είναι οριστική και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, μιας και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Premier League.

Ο Σκάρπα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και θα έρθει την Πέμπτη στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει και να ενταχθεί άμεσα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο 29χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «δεκάρι» όσο και ως δεξιός εξτρέμ, προσφέροντας λύσεις στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Η μεταγραφή του ανοίγει τον δρόμο και για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει διπλή πρόταση από τη Σαουδική Αραβία με... τρελά χρήματα.

Η Αλ Ουάχτα που έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη, χτύπησε την πόρτα στον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο, στον οποίο προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα ετησίως του δίνουν απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ. Ποσό που φυσικά είναι τεράστιο και ικανό να τον δελεάσει.

Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν κι απ’ τον Ολυμπιακό, καθώς χωρίς τη δική του συγκατάθεση δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό. Ίσως η μεταγραφή του Σκάρπα απ’ τους «ερυθρόλευκους» να σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το θέμα Φορτούνη, καθώς οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Η πρόταση φέρεται να είναι άνω του 1 εκ. ευρώ για τους Πειραιώτες και είναι στα γραφεία της ΠΑΕ εδώ και μέρες. Μένει να φανεί η κατάληψη της υπόθεσης με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία, ωστόσο, η Αλ Ουάχτα δεν είναι η μόνη που θέλει τον Κώστα Φορτούνη, αφού ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Σαουδάραβες, αναφέρουν ότι και η ομάδα του CR7 έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον διεθνή μέσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Η UEFA προειδοποιεί ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ - «Θα τιμωρηθείτε αν γίνει το παραμικρό»

Λιονέλ Μέσι: «Συναγερμός» στην Ίντερ Μαϊάμι - Τραυματίστηκε στην προπόνηση

Ολυμπιακός, Μεταγραφές: Δικός του ο Χέσε με 4 εκατομμύρια - Έρχεται στην Ελλάδα και υπογράφει

Νεϊμάρ: Του δίνουν και τζετ οι Σαουδάραβες! - Τα εξωφρενικά χρήματα και μπόνους που θα παίρνει

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νοικοκυρεύτηκε και δίνει συμβουλές για το σιδέρωμα των ρούχων (video)

Προκλήσεις από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Κροατίας - Τι απαντά η ΑΕΚ

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα Champions League για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Το κανάλι των δύο αγώνων