ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κόντρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον πρώτο τίτλο στο MLS

Λιονέλ Μέσι: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κόντρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον πρώτο τίτλο στο MLS

Ο Λιονέλ Μέσι με το 9ο γκολ του σε 6 αγώνες οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στον τελικό του Leagues Cup, όπου περιμένει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η ομάδα του!

Έτοιμος να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι είναι ο Λιονέλ Μέσι, που οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του Leagues Cup.

Ο Αργεντινός σταρ μόλις λίγες εβδομάδες μετά την μεταγραφή του στο MLS, κατάφερε να φτάσει τα 9 γκολ σε έξι εμφανίσεις, σκοράροντας και στον ημιτελικό του Leagues Cup κόντρα στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον, στο άνετο 4-1 της Ίντερ Μαϊάμι.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος αστέρας, σκόραρε στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης με υπέροχο σουτ από μακρινή απόσταση, διαμορφώνοντας το 2-0.

Έτσι, ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη και πλέον έχει μπροστά του ακόμη ένα ματς για να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, περιμένοντας στον τελικό του Leagues Cup την Νάσβιλ, του... Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, μαζί με τα αδέρφια του, έχουν μετοχές στην ομάδα του MLS και όταν ο Μέσι είχε ανακοινωθεί από την Ίντερ Μαϊάμι ο Greek Freak είχε κάνει σαφές πως ανυπομονούσε για τις μάχες των δύο ομάδων. Και να που στην πρώτη θα κριθεί ένας τίτλος.

Η Νάσβιλ των αδελφών Αντετοκούνμπο επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Μοντερέι (Σάριτς 67' και Πικό 96' τα γκολ των νικητών). Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου στο Νάσβιλ.

Στον ημιτελικό κόντρα στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Ίντερ Μαϊάμι και ο Ζόρντι Άλμπα, που μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Λιονέλ Μέσι συνθέτουν στην αμερικανική ομάδα μια τριάδα που μεγαλούργησε πριν από μερικά χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Πήρε επική πρόκριση, μυθικά χρήματα και πάει για το «χρυσάφι» των ομίλων

Γιοβάνοβιτς για την μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού: «Δεν... παραδοθήκαμε ποτέ»

UEFA Super Cup Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Η στέψη της Υπερπρωταθλήτριας Ευρώπης θα γίνει στην Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα νεότερα στοιχεία για τον εντοπισμό του φονιά– Τα κινητά, το DNA και οι «φυγάδες»

Champions League: «Σίφουνας» η Μπράγκα! – Οι ημέρες και ώρες των αγώνων με τον Παναθηναϊκό

Champions League, Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός 3-5 πεν. (2-1): Επική πρόκριση ο Panathinaikos