ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Νέο σκάνδαλο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας - Η άσεμνη χειρονομία πριν το φιλί στην Ερμόσο

Ισπανία: Νέο σκάνδαλο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας - Η άσεμνη χειρονομία πριν το φιλί στην Ερμόσο

Πρωταγωνιστής σε ένα περιστατικό που προκαλεί σάλο στην Ισπανία είναι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. 

Η τεράστια επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Ισπανίας, η οποία κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει επισκιαστεί από τις πράξεις του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων ο Λουίς Ρουμπιάλες αγκάλιασε την Τζένι Ερμόσο (όπως όλες τις αθλήτριες) και στη συνέχεια τη φίλησε πρώτα στο μάγουλο και μετά στο στόμα!

Το στιγμιότυπο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, παίρνοντας τη μορφή σκανδάλου στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα η επιθετικός της χώρας απ’ την Ιβηρική όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για αυτό το φιλί απάντησε: «Ε... ναι, δεν μου άρεσε».

Θέση πήρε και η υπουργός ισότητας της Ισπανίας, Ιρένε Μοντέρο, η οποία χαρακτήρισε το φιλί ως «σεξουαλική βία».

«Ας μην θεωρούμε δεδομένο ότι το να δίνεις ένα φιλί χωρίς συγκατάθεση είναι κάτι που 'συμβαίνει'. Είναι τρόπος σεξουαλικής βίας που οι γυναίκες υφίστανται καθημερινά και μέχρι τώρα είναι αόρατος. Δεν μπορούμε να το θεωρούμε κανονικό αυτό που έγινε. Είναι καθήκον όλης της κοινωνίας. Υπάρχει συναίνεση μόνο όταν κάποιος έχει πει ναι», έγραψε στο twitter.

Η απάντηση του Ρουμπιάλες δημιούργησε νέες αντιπαραθέσεις... «Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες.

Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.

Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο του σε αυτό» ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Ωστόσο, πλέον ο Ρουμπιάλες ελέγχεται και για μια ακόμα αντίδρασή του στον τελικό με την Αγγλία.

Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου, όπως φαίνεται σε βίντεο, μετά τη λήξη του τελικού με την Αγγλία φαίνεται να κάνει άσεμνη χειρονομία πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα!

Ξεσηκώνοντας εκ νέου θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία - Μουντιάλ: Αντίδραση υπουργού για το φιλί του προέδρου στην Ερμόσο - «Είναι σεξουαλική βία»

Προκλητική απάντηση για το φιλί που δημιούργησε σάλο στην Ισπανία - «Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι»

Σπαρακτική ιστορία στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία - Έκρυβαν 2 μέρες τον θάνατο του πατέρα της

Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε λεωφορείο φιλάθλων της Γκλάντμπαχ (pics)

Παναθηναϊκός: Απρόοπτη απουσία με Μπράγκα - Με Αράο και Σένκεφελντ στην Πορτογαλία

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ξέσπασε σαν... υπερήρωας μετά την επική ανατροπή με θερμοπληξία (vids+pics)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Η Κατερίνα Στεφανίδη έτοιμη να επιστρέψει σε «υψηλές πτήσεις»