ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συναγερμός στην Κροατία - Εξαφανίστηκε ποδοσφαιριστής μετά τη μεταγραφή του

Συναγερμός στην Κροατία - Εξαφανίστηκε ποδοσφαιριστής μετά τη μεταγραφή του
Facebook / HNK Gorica

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κροατία μετά την είδηση της εξαφάνισης του Χαμίντ Αμπντουλάχ Ταλάλ, μερικές μέρες μετά τη μεταγραφή του στην Γκόριτσα.

Ο Ιρακινός ποδοσφαιριστής, πριν από δέκα ημέρες ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του από την Ζαλαεργκεζέγκι της Ουγγαρίας στην Γκόριτσα της Κροατίας. Μάλιστα, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο 27χρονος άσος αναχώρησε για την χώρα των Μαγυάρων, ούτως ώστε να συγκεντρώσει τα προσωπικά του αντικείμενα και να πάρει τα απαραίτητα χαρτιά για την μίσθωση ακινήτου στην Βέλικα Γκόριτσα, στην επαρχία του Ζάγκρεμπ.

Το Σάββατο (19/08) αναχώρησε για την Ουγγαρία και τη Δευτέρα (21/08) επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του, όπου τον ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της μετακίνησης και την άμεση εκκίνησή του για την Κροατία, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Γκόριτσα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Χαμίντ Αμπντουλάχ Ταλάλ με τον εκπρόσωπό του, αλλά και κάποιον άνθρωπο από το περιβάλλον του και το νέο του σύλλογο, μια και έκτοτε έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη του. Μάλιστα, η Γκόριτσα ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία της χώρας, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τις Αρχές της Ουγγαρίας.

Ο σύλλογος της βαλκανικής χώρας, αλλά και η οικογένεια του Ιρακινού ποδοσφαιριστή, έχουν προχωρήσει σε μεγάλη κινητοποίηση, ζητώντας από τον κόσμο πληροφορίες και προτρέποντας όποιον έχει μιλήσει μαζί του, από το μεσημέρι της Δευτέρας (21/08) ή την Τρίτη (22/08) να επικοινωνήσει με την Αστυνομία για να μεταφέρει πληροφορίες. Ο 27χρονος οδηγεί μία λευκή Porsche με σουηδικές πινακίδες.

Σχετικές ειδήσεις