ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League, Αντβέρπ - ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς - Η ενδεκάδα της Ένωσης

Champions League, Αντβέρπ - ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς - Η ενδεκάδα της Ένωσης
Intime

Champions League: Με τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην πρώτη «μάχη» με την Αντβέρπ. Από ενοχλήσεις υποφέρει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πρωταθλήτρια Βελγίου, το βράδυ της Τρίτης (22/08) στις 22:00 στο πλαίσιο των play offs του Champions League. Η Ένωση, λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση σε βάρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καλείται να κάνει το πρώτο… βήμα, ενόψει της ρεβάνς στην «OPAP Arena».

Λίγη ώρα πριν την σέντρα στην αναμέτρηση, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του, με τρεις αλλαγές. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης, παίρνοντας τη θέση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και φανέλα βασικού παίρνει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Γάλλος αμυντικός πήρε τη θέση του Λάζαρου Ρότα στο δεξί άκρο, ενώ ο Σέρβος εξτρέμ θα αγωνιστεί αντί του Γιένς Γιόνσον.

Έτσι, στο 4-2-3-1 ο Αθανασιάδης θα είναι στον «άσο», με τον Σιντιμπέ στα δεξιά, τον Χατζισαφί στα αριστερά και οι Βίντα και Μουκουντί θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή ο Σιμάνσκι θα έχει «παρτενέρ» τον Πινέδα, με τον Γκατσίνοβιτς στο αριστερό άκρο, τον Άμραμπατ στο δεξί και ο Τσούμπερ θα είναι ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Σχετικές ειδήσεις