ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FIFA: Πιέζει για βαριά καμπάνα στον Ρουμπιάλες - Θέλει 15ετή αποκλεισμό

FIFA: Πιέζει για βαριά καμπάνα στον Ρουμπιάλες - Θέλει 15ετή αποκλεισμό

FIFA: Την… παραδειγματική τιμωρία του Λουίς Ρουμπιάλες για την συμπεριφορά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών επιθυμεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Τις τελευταίες μέρες, ο Λουίς Ρουμπιάλες βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας και όχι για καλό σκοπό. Η συμπεριφορά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών, με αποκορύφωμα το φιλί του στην Ερμόσο έχει μπει στο «στόχαστρο», με την FIFA να τον έχει ήδη παύσει προσωρινά από τα καθήκοντά του.

Μάλιστα, στο εσωτερικό της ισπανικής Ομοσπονδίας έχει ξεσπάσει… εμφύλιος, μια και πολλοί είναι οι παράγοντες που ζητούν από τον Λουίς Ρουμπιάλες να παραιτηθεί. Βασικός λόγος, όπως τονίζεται την ανακοίνωση που εξέδωσαν είναι για «απαράδεκτη συμπεριφορά του που έχει προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην εικόνα του ισπανικού ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά της, η FIFA επιθυμεί μεγαλύτερη «καμπάνα» στον πρώην, πλέον, πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας, καθώς όπως τονίζεται την εφημερίδα «Daily Mail» της Βρετανίας, ασκεί πίεση για να μείνει ο Λουίς Ρουμπιάλες εκτός κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για 15 χρόνια.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στην… προσπάθεια απομάκρυνσης του Ισπανού παράγοντα, τίθεται θέμα ακόμα και για αποκλεισμό των εθνικών ομάδων, αλλά και των συλλόγων της χώρας από τις διεθνείς διοργανώσεις, σε περίπτωση που δεν επιβληθούν κυρώσεις στον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Σχετικές ειδήσεις