Μήνυση της εισαγγελίας της Ισπανίας κατά του Λουίς Ρουμπιάλες

Newsbomb

Τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμό, αναφορικά με το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο.

Μήνυση κατέθεσε η εισαγγελία της Ισπανίας στο εθνικό δικαστήριο της χώρας. Κατά του Λουίς Ρουμπιάλες, με αφορμή το φιλί που έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην Τζένι Ερμόσο, κατά τη διάρκεια της απονομής μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμός είναι οι κατηγορίες πάνω στις οποίες βασίζεται η μήνυση. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την αγωγή που κατέθεσε η Ερμόσο κατά του Ρουμπιάλες.

Ο λόγος πλέον περνά στο δικαστήριο, το οποίο και θα αποφασίσει μετά από εξέταση της υπόθεσης, αν συντρέχει λόγος για να απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες.

Η Ερμόσο είχε υποστηρίξει πως τόσο η ίδια όσο και συγγενείς της δέχτηκαν πιέσεις απ’ την πλευρά του Ρουμπιάλες, για να αναφέρει πως ήταν με την έγκρισή της αυτό που συνέβη.

Έτσι η εισαγγελία έκανε μήνυση και για πιθανό εξαναγκασμό κατά του Ρουμπιάλες. Ζητώντας παράλληλα να υπάρξει κατάθεση του προέδρου της Ομοσπονδίας όσο και της Ερμόσο. Αν υπάρξει απόδειξη των κατηγοριών της εισαγγελίας, ο Ρουμπιάλες κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 4 χρόνια.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved