ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λούκα Μόντριτς: Δυσαρεστημένος με την Ρεάλ - Καραδοκεί η Ίντερ Μαϊάμι για ονειρικό δίδυμο με Μέσι

Λούκα Μόντριτς: Δυσαρεστημένος με την Ρεάλ - Καραδοκεί η Ίντερ Μαϊάμι για ονειρικό δίδυμο με Μέσι
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Λιονέλ Μέσι και Λούκα Μόντριτς επιτέλους συμπαίκτες; Η Ίντερ Μαϊάμι επιχειρεί το colpo grosso με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε για άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το μέλλον του Κροάτη μόνο σίγουρο δεν είναι στο Μπερναμπέου.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου θα συμπληρώσει πλέον 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ, την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Ο Μόντριτς δεν αποτελεί βασικό μέλος της ενδεκάδας στο ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή.

Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο διεθνής Κροάτης έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα και ήδη η Ιντερ Μαϊάμι τον προσέγγισε ώστε τον Ιανουάριο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάαθλημα των ΗΠΑ και να γίνει ένα ακόμα λαμπερό αστέρι δίπλα στον Λιονέλ Μέσι.