ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, στην «OPAP Arena» με Ατρόμητο η ΑΕΚ

Super League
Intime News

Super League: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στη Λεωφόρο, θέλουν τη νίκη σε απαιτητικές αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. 

Μετά το, μεταξύ τους, ντέρμπι στο «Απ. Νικολαϊδης», «κιτρινόμαυροι» και «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό» από τη Λεωφόρο κι ολοκλήρωσε ιδανικά τη «διαβολοβδομάδα» που είχε, μετρώντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η «Ένωση» επιστρέφει στο «σπίτι» της την 6η αγωνιστική, καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην «OPAP Arena», όπου μετρούν 3 ισοπαλίες και μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να πάρει... κάτι από το ματς εκμεταλλευόμενη και την κούραση των «κιτρινόμαυρων».

Έξι χρόνια χωρίς νίκη στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανακάμψει άμεσα, μετά την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι, όπου δέχθηκε και τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στην Τρίπολη, για να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα, ο οποίος παραδοσιακά τους κάνει τη ζωή δύσκολο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «τριφύλλι» έφυγε για τελευταία φορά με το «διπλό», πριν από έξι χρόνια. Τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα ήταν το 5-0 τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ περίπου έναν μήνα αργότερα κέρδισε (1-0) και για το Κύπελλο. Έκτοτε, ο Αστέρας μετράει 4-3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της ημέρας (28/9) ανοίγει με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Τα «λιοντάρια» θα επιδιώξουν να πάρουν τη δεύτερη σερί νίκη τους, μετά την επιστροφή στη φυσική έδρας τους. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», βέβαια, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα «σκληροτράχηλος» εκτός έδρας, έχοντας μείνει αήττητος στις δύο φετινές εξόδους του (σε Αγρίνιο και Τρίπολη).