ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: «Πόλεμος» ανάμεσα σε συμπαίκτες, μετά το φιάσκο του VAR στο Τότεναμ – Λίβερπουλ

Premier League Πρεμιερ Λιγκ Λίβερπουλ
Print Screen

Premier League: Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Το απίστευτο φιάσκο με το VAR στο Τότεναμ – Λίβερπουλ έχει προκάλεσε «πόλεμο» ακόμα και μεταξύ συμπαικτών στην εθνική Αργεντινής.

Οι Spurs νίκησαν 2-1, ωστόσο οι Reds είχαν δικαιολογημένα παράπονα από το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας.

Ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν σε κανονική θέση, ωστόσο o VAR δέχθηκε την υπόδειξη του επόπτη, επιβεβαιώνοντας το οφσάιντ που είχε δώσει!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Αγγλίας σε ανακοίνωση της ζήτησε συγγνώμη και αποδίδοντας το λάθος σε παρανόηση από την πλευρά του VAR! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Ντάρεν Ίνγκλαντ νόμιζε ότι το γκολ είχε μετρήσει και γι’ αυτό τον λόγο μόλις έβαλε τις γραμμές είπε ότι ο αγώνας μπορεί να συνεχιστεί!

Μετά την εκτέλεση του ελεύθερου από τη θέση που είχε δοθεί οφσάιντ, ο VAR δεν μπορούσε να επέμβει ξανά για να πάρει πίσω την απόφαση του. Κάπως έτσι ο μη καταλογισμός του τέρματος αποδόθηκε σε «ανθρώπινο λάθος».

«Λογικό να νικάς με 12 παίκτες» - «Πήγαινε να κλάψεις σπίτι σου»

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ προκάλεσαν «πόλεμο» στο αγγλικο ποδόσφαιρο. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν έξαλλος, τονίζοντας ότι: «Δεν έχω ξαναδεί πιο άδικο ματς στη ζωή μου», ενώ ο Αλέξις ΜακΆλιστερ έγραψε στο Instagram ότι: «Λογικό να νικάς όταν παίζεις με 12 παίκτες». Ο συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Κριστιάν Ρομέρο του απάντησε: «Πήγαινε να κλάψεις σπίτι σου». Πριν λίγους μήνες οι δυο τους είχαν πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Σχετικές ειδήσεις