ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φίλους του στα Τέμπη – «Αδέρφια, ζείτε…»

ΠΑΟΚ Τέμπη
EUROKINISSI

ΠΑΟΚ: Στις 4 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 24 χρόνια από εκείνο το τραγικό ξημέρωμα, όπου έξι νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

Ήταν 4 Οκτωβρίου 1999, όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, επιστρέφοντας από την Αθήνα, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιος Θέμελης (22 ετών), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 ετών) και Κυριάκος Λαζαρίδης (17 ετών) πλήρωσαν με τη ζωή τους την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτή τη «μαύρη» μέρα και το πρωί της Κυριακής (1/10) πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο. O Γιώργος Σαββίδης, οι Λύρατζης , Βρακάς και Τζίμας, εκπρόσωποι της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και πλήθος φίλων της ομάδας βρέθηκαν στο μνημείο.

Συμπωματικά, ανήμερα του ετήσιου μνημόσυνου, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο κι όχι στο ΟΑΚΑ, όπως τότε…

Σχετικές ειδήσεις