ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα των Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Super League
Intime News

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Δείτε τα πλάνα των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αποψινού (1/10) ντέρμπι της Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη σημαντικότερη αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής.

Ο Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στους «πράσινους», ενώ ο Λουτσέσκου βλέπει τη διαδικασία ένταξης των νέων παικτών να εξελίσσεται θετικά.

Παναθηναϊκός: Πιο «σκληρή» μεσαία γραμμή για τον Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Μάγκνουσον, Βαγιαννίδη και Αϊτόρ, δεν θα έχει και τους Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να παρατάξει μια διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Αναμένεται να επιλέξει μια πιο «σκληρή» μεσαία γραμμή με τους Αράο και Τσέσιν να έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί.

Ο Μπρινιόλι θα επιστρέψει στην εστία, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σένκεφελνε – Γεντβάι. Από εκεί και πέρα, Χουάνκαρ – Μλαντένοβιτς έχουν ίδιες πιθανότητες για τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ το ίδιο ισχύει και για το αριστερό άκρο της επίθεσης με τους Μαντσίνι και Βέρμπιτς. Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Ιωαννίδης, ενώ ο Μπερνάρ, ο οποίος δεν έπαιξε καθόλου στην Τρίπολη, έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη θέση του Τζούριτσιτς.

ΠΑΟΚ: Τα διλλήματα του Λουτσέσκου

Στον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με τον Ρουμάνο να παίρνει στην αποστολή τους Μεϊτέ και Κεντζιόρα, ενώ εκτός έμεινε ο Σάστρε. Ο Πολωνός αναμένεται να βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, αριστερά θα είναι ο Μπάμπα Ράχμαν και στο κέντρο οι Εκόνγκ – Κουλιεράκης. Ο Μεϊτέ δύσκολα θα επιστρέψει στο κέντρο, με τους Τσιγγάρα, Σβαμπ και Οζντόεφ να διεκδικούν θέση στη δυάδα των κεντρικών χαφ.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Τάισον και κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός για τρίτο σερί ματς. Σε περίπτωση που επιλεγεί να μπει ως αλλαγή στην μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ. Τέλος, στην επίθεση θα βρίσκεται ένας εκ των Μπράντον Τόμας και Σαμάτα. Άλλο ένα σημαντικό δίλλημα για τον Λουτσέσκου, ο οποίος, πάντως, βλέπει την ομάδα του «ανεβασμένη», μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Η ώρα και το κανάλι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, την ερχόμενη Κυριακή (1/10). Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις