ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Σειρήνες» για Αλμέιδα από Κολομβία - Το συμβόλαιο και οι δυσκολίες

ΑΕΚ: «Σειρήνες» για Αλμέιδα από Κολομβία - Το συμβόλαιο και οι δυσκολίες
Intime

ΑΕΚ: Νέα φημολογία έχει αναπτυχθεί για το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με τους νταμπλούχους και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.

Εξαιρετικό είναι το έργο που έχει δείξει ο Αργεντίνος τεχνικός στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ΑΕΚ. Ο «Πελάδο» οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του νταμπλ στην προηγούμενη σεζόν, έφτασε μία… ανάσα από την είσοδο στους ομίλους του Champions League, ενώ πραγματοποιεί σημαντικές εμφανίσεις στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα δεν περνάει απαρατήρητη στην Λατινική Αμερική, όπου έχει «φτιάξει» εξαιρετικό όνομα και συχνά εμπλέκεται σε σενάρια για συλλόγους της περιοχής.

Όπως έγινε και πρόσφατα, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα «El Colombiano» της Κολομβίας, η οποία υποστηρίζει πως ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Νασιονάλ, ενόψει του Δεκεμβρίου. Στο άρθρο φιλοξενούνται τα επιτεύγματά του στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

«Ο Αλμέιδα δυναμώνει και εξελίσσεται συνεχώς, με τη Νασιονάλ να τον έχει ως έναν από τους βασικούς στόχους για τον πάγκο της», αναφέρεται αρχικά στο σχετικό άρθρο, αλλά στην συνέχεια γίνεται ξεκάθαρο πως ο σύλλογος της Κολομβίας δύσκολα μπορεί να πείσει τον «Πελάδο» να αποχωρήσει από την Αθήνα.

«Ο Ματίας Αλμέιδα, ένας Αργεντινός που αναδείχθηκε στη Ρίβερ και που σήμερα διευθύνει ομάδα στην Ελλάδα, είναι μία από τις επιλογές της Νασιονάλ για τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό όνομα και δεν υπάρχει νόημα ένας προπονητής που βρίσκεται στην ΑΕΚ, μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, να έρθει στη Νασιονάλ που βρίσκεται σε διοικητική και οικονομική κρίση. Ίσως αυτή είναι μια στρατηγική της διοίκηση της Νασιονάλ για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις