Η ΑΕΚ απάντησε σε Μαρινάκη: «Απαράδεκτα όσα είπε, ενεργούμε μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων»

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε στην «επίθεση» που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την εκλογή του Πίτερ Φρόιντφελντ ως νέου αρχιδιαιτητή.

Η ΑΕΚ απάντησε σε Μαρινάκη: «Απαράδεκτα όσα είπε, ενεργούμε μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων»
1'

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχώρησε έξαλλος κι ανέφερε ότι «είναι ξεφτίλα για Σαββίδη και Μελισσανίδη!»

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν άμεση, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου και αντιπροέδρου της, Γιώργο Κοσμά, ο οποίος ήταν «παρών» στη συνεδρίαση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συμφωνούμε απόλυτα με τον χαρακτηρισμό ως απαράδεκτων όσων είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτα επειδή εμείς ενεργούμε μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων και η όλη διαδικασία όπως διαπιστώνουμε γίνεται απόλυτα εντός του κανονιστικού πλαισίου. Όπως έγινε γνωστό εδώ, ο υποψήφιος που τέθηκε υπόψη μας έχει την έγκριση της UEFA, έχει μιλήσει με τον αρμόδιο της UEFA για τον τομέα της διαιτησίας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε σχέση με όσα συζητήσαμε και στην Λίγκα… Το γεγονός πως δεν έστειλε η UEFA κάποιους άλλους υποψήφιους είναι δικό της θέμα και φυσικά δεν μπορούμε να περιμένουμε επί μήνες αν θα στείλει, χωρίς καν να είναι δεδομένο πως θα το κάνει. Όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απαράδεκτα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή