ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα – Κροατία 2-2: Ο Κούτσιας έδωσε στο 89ο λεπτό τον βαθμό στην αήττητη Εθνική Ελπίδων

Εθνική Ελπίδων
Intime News

Εθνική Ελπίδων: Με γκολ του Γιώργου Κούτσια, η Ελλάδα πήρε βαθμό (2-2) κόντρα στη δυνατή Κροατία, σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2025.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει αήττητο, μετά από τρεις αγώνες στον όμιλο του.

Η Εθνική βρίσκεται στο +1 από τους Κροάτες, οι οποίοι, βέβαια, έχουν ένα ματς λιγότερο, ενώ οι διεθνείς έχουν δύσκολη αποστολή την επόμενη αγωνιστική. Συγκεκριμένα, αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο, Πορτογαλία, στις 17 Οκτωβρίου (21:00).

Όσον αφορά στη σημερινή (13/10) αναμέτρηση, η Εθνική Ελπίδων προηγήθηκε με τον Σουρλής στο 11ο λεπτό, αλλά η αντίπαλος της γύρισε τούμπα το ματς με τα τέρματα των Χότζα στο 23’ και Λιούμπιτσιτς στο 67ο λεπτο.

Ο Κούτσιας με ωραίο ενέργεια και πλασέ από πλάγια αριστερά, ισοφάρισε στο τελικό 2-2, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην Ελλάδα στο 89ο λεπτο. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πιστοποίησε έτσι την πολύ καλή του εμφάνιση, αξιοποιώντας την ασίστ του Ζουγλή.

Διαιτητής: Όουεν (Ουαλία)
Κίτρινες: Σουρλής, Κωστής - Κάτανιτς, Χόντζα, Λιούμπισιτς
ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Χρυσόπουλος, Κωστής (80' Μπελεβώνης), Κωνσταντόπουλος, Κρυπαράκος (90+2' Τουρκοχωρίτης), Καραμπέρης (46' Μεταξάς), Κουρφαλίδης (60' Ζουγλής), Κίτσος, Σουρλής, Κούτσιας, Νιάρχος (60' Κοσίδης)
ΚΡΟΑΤΙΑ (Ντράγκαν Σκότσιτς): Τσάβλινα, Σίγκουρ, Τίκβιτς (46' Γκρόζντανιτς), Κάτινιτς (46' Μπούκβιτς), Πέρκοβιτς, Χόντζα, Σούτσιτς, Φρίγκαν (64' Λιούμπιτσιτς, 86' Ιβάνοβιτς), Μπατούρινα, Βίντοβιτς (71' Μπιούκ), Σίμιτς.

Σχετικές ειδήσεις