ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Μαυρίδης θα αγωνιστεί στην αγαπημένη του ομάδα

ΠΑΟΚ Γιώργος Μαυρίδης
acpaok.gr

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος θα ενισχύσει το νεοσύστατο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 45χρονου, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ομάδες υψηλών κατηγοριών της ΕΠΣΜ.

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι είναι να πούμε θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο!», δήλωσε για τη συμφωνία ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Μαυρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γεννημένος στις 16/06/1978, ο Γιώργος Μαυρίδης αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καταγράφοντας τις πρώτες του παραστάσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες υψηλών κατηγοριών της ΕΠΣΜ, όπως οι Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μέντεκας Καλαμαριάς, ΑΣ Πέρα και στον Άγιο Γιάννη.

Πλέον, έρχεται στο Ποδόσφαιρο Σάλας του ΠΑΟΚ προκειμένου με την εμπειρία του και την ηγετική προσωπικότητα του, να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μαυρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr: "Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι είναι να πούμε θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο!".

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο!
»

Σχετικές ειδήσεις