ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Βρούτσης έβαλε «stop» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Super League
Intime News

Super League: Η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι με απόφαση του Γιάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στην Τρίπολη, για τον αγώνα με τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι οπαδοί της «Ένωσης» μπορούν να δώσουν το «παρών» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αλλά θα πρέπει να μεταβούν στην πόλη μεμονωμένα.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης ήταν το 2019. Έκτοτε, οι γηπεδούχοι δεν έδιναν εισιτήρια, αλλά φέτος αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων για για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την προσεχή Κυριακή (22/10). Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή στους φίλους της ΑΕΚ που θα έχουν εισιτήρια και θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να αποφύγουν την οργανωμένη και να προτιμήσουν τη μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς δεν θα σταθεί δυνατό να προσεγγίσουν την πόλη».

Σχετικές ειδήσεις