ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κατέθεσε έφεση στην ΕΠΟ για την τιμωρία στο ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κατέθεσε έφεση στην ΕΠΟ για την τιμωρία στο ντέρμπι
Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κατέθεσε έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League στο ντέρμπι της Super League.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ικανοποιημένος από την απόφαση που πήρε το πειθαρχικό όργανο της Super League για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και -όπως αναμενόταν- θα διεκδικήσει σε δεύτερο βαθμό κάτι καλύτερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν σήμερα έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, με σκοπό να ανατρέψουν την αρχική τους τιμωρία.

Το πειθαρχικό όργανο της λίγκας είχε επιβάλει στον Ολυμπιακό ποινή αφαίρεση ενός βαθμού, διεξαγωγή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38 χιλιάδων ευρώ, ενώ κατοχύρωσε το ντέρμπι στον Παναθηναϊκό με 0-3, λόγω του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Χουάνκαρ από κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο από την εξέδρα.

Μάλιστα, την Δευτέρα (30/10) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε εκδόσει και ανακοίνωση που εξέφραζε τη σιγουριά της ότι η αρχική απόφαση θα ανατραπεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της».

Σχετικές ειδήσεις