ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Χουάνκαρ εν όψει Ρεν

Παναθηναϊκός: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Χουάνκαρ εν όψει Ρεν

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ρεν για την 4η αγωνιστική του Europa League, με τον Χουάνκαρ να παραμένει εκτός προπονήσεων.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 10ης αγωνιστικής της Super League, ξεφεύγοντας με τέσσερις βαθμούς από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Πλέον συγκεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης (9/11, 19:45) με την Ρεν στη Γαλλία, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε για μια ακόμα μέρα στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ, με τον Ισπανό μπακ να μην έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει στις προπονήσεις (ούτε καν σε ατομικό επίπεδο) μετά τον τραυματισμό του από την κροτίδα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στην προπόνηση της Δευτέρας (6/11). Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την απουσία του Χουάνκαρ, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πάλμερ - Μπράουν, ενώ την θεραπεία του συνέχισε και ο Μάγκνουσον.

Σχετικές ειδήσεις