ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Ο Εμπαπέ και όλα τα αστέρια της Γαλλίας έρχονται στην Ελλάδα και την OPAP Arena

Euro 2024: Ο Εμπαπέ και όλα τα αστέρια της Γαλλίας έρχονται στην Ελλάδα και την OPAP Arena
Intime

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την αποστολή της Γαλλίας για τον αγώνα με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον Κιλιάν Εμπαπέ και όλα της τα αστέρια να είναι σε αυτή.

Πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου θα αποτελέσει η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία (21/11, 21:45) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την αποστολή των «μπλε» για τα ματς κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το Γιβραλτάρ και σε αυτή βρίσκεται τόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ, όσο και τα υπόλοιπα αστέρια της.

Η Εθνική Ελλάδας έχει μόνο μαθητικές ελπίδες πρόκρισης, αλλά ουσιαστικά έχει αποκλειστεί, καθώς θα πρέπει η Ολλανδία να πέσει θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, να χάσει δηλαδή από το Γιβραλτάρ και στη συνέχεια να χάσει και από την Ιρλανδία.

Ωστόσο, το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον λόγω του ότι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά στην OPAP Arena ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Την Πέμπτη (9/11) ο προπονητής των «μπλε» ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής του τόσο για το ματς με την Ελλάδα, όσο και για αυτό με το Γιβραλτάρ στις 18 Νοεμβρίου. Παρά το γεγονός πως η Γαλλία έχει περάσει, ο Ντεσάμπ έβαλε στην αποστολή όλα τα αστέρια που έχει στη διάθεση του.

Ξεχωρίζει η παρουσία του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ αλλά και η πρώτη κλήση του 17χρονου Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί που επίσης αγωνίζεται στους Παριζιάνους.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ολιβιέ Ζιρού. Απών θα είναι ο Τσουαμενί και ο Παβάρ που είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή της Γαλλίας για τα ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα:

Τερματοφύλακες: Αρεολά, Μενιάν, Σαμπά

Αμυντικοί: Κλάους, Λουκάς Ερναντές, Τεό Ερναντές, Κονατέ, Κουντέ, Σαλιμπά, Τοντιμπό, Ουπαμεκανό

Μέσοι: Καμαβινγκά, Φοφανά, Καμαρά, Ραμπιό, Ζαϊρέ Εμερί

Επιθετικοί: Κομάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Γκριεζμάν, Κολό Μουανί, Εμπαπέ, Τουράμ.

Σχετικές ειδήσεις