ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες βρήκε στο Βερολίνο η αποστολή των «πράσινων» (vid)

Παναθηναϊκός: Βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες βρήκε στο Βερολίνο η αποστολή των «πράσινων» (vid)
Screenshot

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο Βερολίνο εν όψει του αγώνα με την Άλμπα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague (10/11, 21:00), συναντώντας εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες σε σχέση με την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11) στο Βερολίνο, όπου αύριο (10/11, 21:00, Novasports Prime) θα αντιμετωπίσει την Άλμπα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει για πρώτη φορά μαζί του τον νεοαποκτηθέντα Κέντρικ Ναν, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα την Τρίτη, προπονήθηκε την Τετάρτη για πρώτη φορά και μέσα σε λίγες ώρες μπήκε ξανά στο αεροπλάνο για να βρεθεί στη Γερμανία και να κάνει το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Διαθέσιμος είναι και ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή των «πρασίνων» μετά τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει στον αχίλλειο.

Ο Παναθηναϊκός και οι φίλαθλοι που ταξίδεψαν από την Ελλάδα συνάντησαν εντελώς διαφορετικές συνθήκες στο Βερολίνο, μιας και τους περίμενε βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες (11 βαθμοί Κελσίου).

Το Τριφύλλι θα έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του, κυρίως από ομογενείς της Γερμανίας, μιας και στη Mercedes-Benz Arena αναμένονται πάνω από 1.000 οπαδοί των «πράσινων».