ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τη Δευτέρα (13/11) η κηδεία του σπουδαίου Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον
EPA/ADAM VAUGHAN

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν την ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο αντίο στον θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στις 16:00 (ώρα Ελλάδας).

Η κηδεία θα γίνει στον Καθεδρικό Ναό του Μάντσεστερ και το «παρών» θα δώσουν πάνω από 1.000 προσκεκλημένοι. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το φέρετρο θα περάσει κι από το Όλντ Τράφορντ.

Να θυμίσουμε ότι ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον πέθανε στις 21 Οκτωβρίου σε ηλικία 86 ετών. Όπως έγινε γνωστό, είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά έπειτα από πτώση σε οίκο ευγηρίας.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κηδεία του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον:

«Η κηδεία του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον θα γίνει στον Καθεδρικό Ναό του Μάντσεστερ τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 14:00 (ώρα Αγγλίας). Το φέρετρο θα περάσει από το Όλντ Τράφορντ καθοδόν προς τον καθεδρικό ναό και οι οπαδοί και το κοινό καλούνται να αποτίνουν φόρο τιμής κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Όσοι έρχονται στο Όλντ Τράφορντ συνιστάται να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων E2 και να φτάσουν στο προαύλιο της Ανατολικής κερκίδας από τις 13:00, με τη νεκρώσιμη ακολουθία να αναμένεται να περάσει μπροστά από το Trinity Statue στις 13:30.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στον καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ για τη λειτουργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 14:00. Αναμένεται ότι έως και 1.000 καλεσμένοι θα παρευρεθούν στον καθεδρικό ναό για να τιμήσουν τον Σερ Μπόμπι και να γιορτάσουν την απίστευτη ζωή του ως σύζυγος, πατέρας, παππούς και, φυσικά, ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα.

Η λειτουργία εντός του καθεδρικού ναού θα παραμείνει ιδιωτική και δεν θα μεταδοθεί ή κινηματογραφηθεί. Η οικογένεια Τσάρλτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους για την εκδήλωση αγάπης και σεβασμού προς τον Σερ Μπόμπι. Η οικογένεια δεν ζητά λουλούδια. Αντίθετα, αν θέλετε να δωρίσετε αντί λουλουδιών, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις κοντά στον Sir Bobby και τις καρδιές της οικογένειάς του είναι:

- Sir Bobby Charlton Foundation

- The Children's Adventure Farm Trust (CAFT)

- Alzheimer's Society

- Alzheimer's UK»

Σχετικές ειδήσεις