ΚΟΣΜΟΣ

Μπόμπι Τσάρλτον: Από κάταγμα στα πλευρά έπειτα από πτώση, ο θάνατος του θρυλικού ποδοσφαιριστή

Μπόμπι Τσάρλτον: Από κάταγμα στα πλευρά έπειτα από πτώση, ο θάνατος του θρυλικού ποδοσφαιριστή

Όπως έγινε γνωστό ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον είχε μια πτώση ενώ βρισκόταν σε οίκο ευγηρίας και έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, κατέληξε.

Γνωστή έγινε η αιτία θανάτου του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής πέθανε αφού υπέστη κάταγμα στα πλευρά έπειτα από πτώση σε οίκο ευγηρίας, σύμφωνα με έρευνα.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία το 1966, έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του και χτύπησε στο περβάζι του παραθύρου και «πιθανώς σε ένα καλοριφέρ», σύμφωνα με το ιατροδικαστικό δικαστήριο του Cheshire.

Αργότερα παρατηρήθηκε πρήξιμο στην πλάτη του και έπειτα κλήθηκαν γιατροί στο The Willows στο Knutsford Cheshire, όπου τον φρόντιζαν .

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο προτού μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Macclesfield.

Το προσωπικό έκανε έλεγχο σε όλο του το σώμα εκείνη τη στιγμή και παρατήρησε ότι δεν υπήρχαν ορατοί τραυματισμοί και αρχικά διαπίστωσε ότι η κινητικότητα του 86χρονου φαινόταν ανεπηρέαστη.

Αλλά μια ακτινογραφία θώρακος και αξονική τομογραφία αποκάλυψαν ότι είχε σπάσει τα πλευρά του, ενώ ήταν πιθανό να ειχέ πνευμονία.

Οι γιατροί συμφώνησαν ότι θα έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την έρευνα. Πέθανε στις 21 Οκτωβρίου, πέντε μέρες μετά την πτώση του, σε ηλικία 86 ετών.