Άρης - Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Χουάνκαρ για την επιστροφή μετά τον τραυματισμό στο ντέρμπι

Επιμέλεια Ηλίας Λαλιώτης

Intime News

Super League: Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού», για το Άρης – Παναθηναϊκός της 12ης αγωνιστικής και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Σπουδαία μέρα ήταν η σημερινή για τον Χουάνκαρ, καθώς συμπεριλήφθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ισπανός επιστρέφει σε αγώνα των «πράσινων», για πρώτη φορά, μετά την κροτίδα που δέχθηκε στο ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη διακοπή του αγώνα.

Ο Χουάνκαρ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις 24 ημέρες μετά το περιστατικό, είναι ένας από τους 23 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης».

Το απόγευμα του Σαββάτου, μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος ανέβασε μία φωτογραφία που κατεβαίνει από το πούλμαν της ομάδας του και σχολίασε: «Back».

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει το «διπλό» στην έδρα του Άρη, ώστε να παραμείνει σε τουλάχιστον 4 βαθμών από ΑΕΚ κι Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγιεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμό για την Κυριακή (26/11). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved