ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αχιλλέας Μπέος: Επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την πώληση του Βόλου

Αχιλλέας Μπέος: Επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την πώληση του Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αγορά της ΠΑΕ Βόλος και επιβεβαίωσε τα ραντεβού με την πλευρά του Τούρκου παραγωγού του Survivor.

Ο διάσημος Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί είναι γνωστός φίλος του ποδοσφαίρου και μάλιστα τα τελευταία χρόνια εμπλέκεται ενεργά σε αυτό, έχοντας αποκτήσει την αγγλική Χαλ.

Πλέον, θέλει να επενδύσει και στην Ελλάδα, επιχειρώντας να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ομάδας της Super League.

Ο Αχιλλέας Μπέος ακολούθησε την αποστολή του Βόλου στην Κρήτη για το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στο περιθώριο της αναμέτρησης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Creta 24.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για την αγορά της ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας τις επαφές των δύο πλευρών.

«Με τον κ. Ατζούν η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία επικοινωνία. Εγιναν δύο ραντεβού. Είναι γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται. Είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρεται» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ στη συνέχεια για την εικόνα του Βόλου στη φετινή Super League είπε:

«Η ομάδα τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει να είναι πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Βέβαια τα αποτελέσματα μας αδικούν. Πιστεύω πως με τον καινούργιο προπονητή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα ανέβει».